Hrvatsko društvo lobista od 2008. godine sustavno radi na prikupljanju i obradi literature na temu lobiranja i javnog zagovaranja koja do sada broji više od 100 znanstvenih i stručnih radova. Baza je namijenjena predstavnicima akademske zajednice, znanstvenicima i studentima, organizacijama civilnog društva i građanima koji se žele informirati i educirati o lobiranju. Fond zbirke dijeli se prema vrsti literature na članke, knjige, istraživanja, zakone i normativne akte, časopise i power point prezentacije. Radovi su pohranjeni u tiskanom i elektronskom obliku, a sva građa dostupna je u Tajništvu HDL-a, Srebrnjak 128 c, Zagreb.

Popis literature nalazi se na sljedećim linkovima:

 

BAZA ČLANAKA

BAZA KNJIGA

BAZA ISTRAŽIVANJA

BAZA ZAKONA I NORMATIVNIH AKATA

BAZA PPT PREZENTACIJA

BAZA ČASOPISA

 

Korištenje literature je besplatno, a prilikom posudbe potrebno je ispuniti obrazac u kojem ćete navesti opće podatke, svrhu korištenja i signature.

Obrazac preuzmite ovdje.

Potpisani i skenirani obrazac pošaljite na knjiznica@hdl.hr, a traženi radovi bit će Vam dostavljeni putem e-maila u roku od tjedan dana od predaje obrasca. Ukoliko se radi o tiskanom izdanju rok posudbe je 30 dana.

Za sva pitanja i detaljnije informacije molimo vas da kontaktirate Sebastijana Čuturu na knjiznica@hdl.hr ili na broj 01 8896 443.

Galerija

Gallery

© Copyright 2023. Powered by WordPress